29 april 2021
Geplaatst door Maartje

Sinds eind 2020 is aan Woenderskamp 101 in Lent een vestiging van ALDI te vinden. De tijdelijke en demontabele winkel van ALDI is 1.400 m2 groot. Met ruime openingstijden en een groot parkeerterrein voor de deur is het makkelijk, snel en goedkoop boodschappen doen!

In het zelfde pand zit ook het Woon Informatiecentrum Waalsprong van de gemeente Nijmegen. Samen zijn zij de eerste ondernemers in de nieuwe wijk Hof van Holland in Nijmegen-Noord. Als het winkelcentrum van Hart van de Waalsprong klaar is, verhuist ALDI naar z'n definitieve vestiging in het nieuwe woon- en winkelhart van de Waalsprong. 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632