31 maart 2023
Geplaatst door Maartje

Aannemer Hendriks Bouwbedrijf is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van de woningen en appartementen in de 2de fase. Afgelopen week zijn er hekken om het bouwterrein geplaatst en is het ketenpark ingericht. Het bouwterrein, gelegen tussen de Riet van Alebeekstraat, Moormannstraat en Jeanette Geldenstraat is niet meer toegankelijk voor onbevoegden. In de week van dinsdag 11 april komt de heistelling en begint de aannemer met heien. Dit kan voor omwonenden enige (geluids-)overlast veroorzaken. Er wordt geheid op werkdagen van 7.00 – 16.00 uur. 

In een periode van ca. 4 weken zullen ruim 730 palen de grond in gaan voor de bouw van 32 appartementen in Front en 69 eengezinswoningen in Hosta en Iberis. De 24 zorgappartementen voor Vrijborg in Hosta zullen worden gerealiseerd door aannemer Cornelissen Bouw. De heiwerkzaamheden voor de zorgappartementen zijn al afgerond en volgende week zal de fundering worden gestort.

In de 2de fase is nog een aantal woningen en appartementen te koop: kijk op aanbod welke dat zijn. Nu kopen betekent in de tweede helft van 2024 wonen in Hart van de Waalsprong! Bovendien is nog een aantal appartementen beschikbaar met Nationale Hypotheek Garantie.
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632