30 augustus 2023
Geplaatst door Maartje

Een appartement kopen in het dynamische nieuwe woon- en winkelhart van Nijmegen-Noord is nu wel heel aantrekkelijk! Om te beginnen betaal je geen bouwrente en geen bouwtermijnen tot aan het moment van transport (het moment dat je bij de notaris de sleutel krijgt). Naast deze financiële voordelen, krijg je bij de aankoop van een appartement ook een fietsvoucher van € 500 die je bij Zoevers in Lent kan besteden. Zie je jezelf al lekker fietsen langs de uiterwaarden, de brug over naar Nijmegen of de prachtige Ooijpolder in?

De nog beschikbare 3- en 4 kamerappartementen in gebouw Donk en Elft variëren van 110-137 m2. Ze worden opgeleverd inclusief SieMatic of Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en Hans Grohe en tegels van Mosa. De wanden zijn sausklaar. Hoe compleet wil je het hebben?

De oplevering is al over enkele maanden. Dus nu voordelig kopen betekent eind van het jaar heerlijk wonen. Mocht dit allemaal te snel gaan en kan je wel wat hulp gebruiken? Van Homestudio’s krijg je gratis interieuradvies! 

Of benieuwd hoe een appartement er in het echt uitziet? Elke woensdagmiddag is het mogelijk een kijkje in de modelwoning. Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kun je je aanmelden via Hans Janssen Makelaardij op 024-6790921 of via nieuwbouw@hansjanssen.nl.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632