“Wij ontwerpen voor het Hart van de Waalsprong aan een uitnodigende, aantrekkelijke en klimaatadaptieve leefomgeving”

Hart van de Waalsprong - Nijmegen omarmt de Waal

De Urbanisten is een internationaal georiënteerd bureau voor stedelijk- en landschapsontwerp, met Rotterdam als thuisbasis. Het team van De Urbanisten verbindt in haar projecten een duurzame stedelijke inrichting met een aantrekkelijke leefomgeving. Voor ons Rotterdamse Waterplein ontvingen wij uit alle werelddelen erkenning als innovatie bureau dat een urgent vraagstuk – klimaatverandering- kan omzetten in aansprekend perspectief voor de stad en haar bewoners.

Binnen het team van Hart van de Waalsprong zijn wij met De Urbanisten verantwoordelijk voor de inrichting van de openbare ruimte. En samen met De Zwarte Hond bewaken wij de stedenbouwkundige samenhang en de ruimtelijke kwaliteit van het plan in uitvoering.

Onze bijzondere aandacht gaat uit naar het maken van een gastvrije en aantrekkelijke openbare ruimte voor het Hart van de Waalsprong, waar de mens centraal staat. De straten en lanen, het centrale stadplein, de groene hoven, regenparkjes en de singel nodigen bewoners en bezoekers uit om te verblijven en te ontmoeten. Het vele groen in het Hart van de Waalsprong draagt bij aan een comfortabel stadsklimaat. En we vinden het belangrijk dat er volop ruimte is voor de voetganger en de fietser in het Hart van de Waalsprong.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632