Parkeren

Als bewoner parkeer je op je eigen parkeerplaats in het besloten binnenhof of op het parkeerdek van gebouw Donk of Elft. Bezoekers van bewoners kunnen parkeren langs de openbare straat conform het betaald parkeren-tarief van de gemeente Nijmegen of in parkeerhuis Bliek. Kom je voor je wekelijkse boodschappen met de auto, dan is het zeer praktisch in het parkeerhuis of op het parkeerdek van gebouw Elft te parkeren. In het parkeerhuis parkeer je bovendien de eerste twee uur gratis!

Fietsenvoucher

In een echte fietsstad als Nijmegen wil ook Hart van de Waalsprong het gebruik van de fiets stimuleren. Bezoekers die op de fiets naar het winkelcentrum komen, kunnen hun fiets stallen in één van de talrijke fietsenstallingen. Uiteraard is daarbij ook gedacht aan buitengewone modellen zoals de bak- of moederfiets.

In Hart van de Waalsprong gaan we nog een stapje verder. Samen met de Nijmeegse ondernemer Stan Evers van Zoevers in Lent is een bijzonder aanbod samengesteld. De kopers van een woning en de bewoners van een beleggershuurwoning ontvangen per woning een kortingsvoucher van € 500,- incl. BTW voor de aankoop van een elektrische (bak)fiets of scooter bij Zoevers. Deze voucher is ook te gebruiken bij het leasen van een fiets. Kopers kunnen de e-bikes uitgebreid testen. Dit kan op de locatie van Zoevers en desgewenst ook bij hun eigen huis. Bij de verkoop- en verhuur-documentatie is uitgebreidere informatie beschikbaar over de fietsenvoucher.

Deelauto's

In Hart van de Waalsprong komen 12 elektrische auto’s van We Drive Solar waar je vanaf de dag van oplevering van de woningen gebruik van kan maken. Je kunt er zowel korte ritten in de buurt als lange ritten door heel Nederland en daarbuiten maken. Handig als vervanging van de tweede auto.

Op deze pagina lees je uitgebreider hoe het deelauto-principe werkt

Oplaadpunten

Op diverse plekken in het openbaar gebied, in het parkeerhuis en langs de straat komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Alle kopers van een woning met een vaste eigen parkeerplek krijgen de mogelijkheid om zelf een oplaadpunt bij hun eigen parkeerplaats te plaatsen. Voor de kopers van een appartement is een aantal vaste parkeerplekken met de mogelijkheid voor een oplaadpunt beschikbaar. Voor de kopers in gebouw Elft is het mogelijk om van de commerciële laadpunten op het algemene deel van parkeerdek gebruik te maken. Voor de kopers in gebouw Donk is het tevens mogelijk om voor een eigen parkeerplaats te kiezen welke is voorbereid voor een elektrisch laadpunt.

Kom je straks op bezoek en parkeer je je elektrische auto in het parkeerhuis van gebouw Bliek, dan kan je deze opladen met échte Hart van de Waalsprong-stroom direct van het zonnedak van het parkeerhuis. Ook je elektrische fiets kun je opladen. Dat is een extra reden om straks boodschappen te doen in Hart van de Waalsprong!

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632