Hart van de Waalsprong wordt hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Het nieuwe winkelcentrum voorziet de bewoners van de Waalsprong en omgeving straks in de dagelijkse en weekboodschappen. Samen met de horeca en maatschappelijke en (para)medische zorgvoorzieningen zal Hart van de Waalsprong de huiskamer van de wijk worden.

Het winkelcentrum is verdeeld over zes blokken waarbij het grootste aantal winkels zich zullen centreren om het levendige winkelplein en aan het zogeheten vers-straatje. Een opvallend pand met een winkelfunctie op de begane grond markeert de entree van het winkelcentrum aan de Graaf Alardsingel. Aan de Watersingel bevindt zich een kleine horecagelegenheid gericht op passerende fietsers en voetgangers die recreëren in de mooie omgeving van Hart van de Waalsprong.

Het winkelplein wordt ingericht als levendig winkelplein met terrassen, een water(speel)element en logische loop- en zichtlijnen. Alle winkels zijn goed zichtbaar. Aan dit plein bevinden zich twee belangrijke trekkers van het winkelcentrum, de supermarkten Albert Heijn (full-service) en ALDI (discounter). Daarnaast komt hier ook gezellige horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Tussen de beide supermarkten komt het vers-straatje met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en visboer.

Energieneutraal en duurzaam

Hart van de Waalsprong is een energieneutraal winkelcentrum wat inhoudt dat de energie die nodig is voor het centrum, zoveel mogelijk ter plekke én duurzaam wordt opgewekt. Naast het toepassen van zonnepanelen op de daken, wordt gebruik gemaakt van het warmtenet van Vattenfall. In de winkels wordt de restwarmte van de koelsystemen actief gebruikt voor de verwarming van de winkel. Om het energiegebruik te beperken wordt in de winkels onder andere ledverlichting met tijd- en schemerschakelaars toegepast.

In de digitale verhuurbrochure vind je alle informatie.

Gerelateerde berichten

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632