13 januari 2020
Geplaatst door TeamHartvandeWaalsprong

Wellicht ben je er al een keer geweest en heb je de grote maquette van de Waalsprong gezien. Thermion biedt een groot aanbod van verschillende diensten met betrekking tot zorg, welzijn en wonen voor jong en oud.

Zo kun je hier terecht voor de huisarts en de jeugdtandarts, maar ook voor het wooninformatiecentrum en alle informatie over de ontwikkelingen in de Waalsprong. Naast de diverse diensten is er de gelegenheid om in de grote ontvangsthal te gaan zitten en kunnen kinderen zich vermaken op het buiten gelegen klimtoestel.

Thermion is er voor iedere bewoner van Lent en omgeving. Samen met de bewoners en onze kennispartners verzorgt Thermion slimme en passende oplossingen voor wonen, welzijn en gezondheid. Nu én in de toekomst!

Het gebouw van Thermion is een voormalig oude lampenfabriek, iets wat veel historische waarde toevoegt aan het monumentale pand. Inmiddels is de oude lampenfabriek getransformeerd tot een industriële plek, waar verschillende dienstverleners met betrekking tot zorg, welzijn en wonen dagelijks de inwoners van Lent verder helpen.

https://thermion.nl

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632