8 februari 2023
Geplaatst door Maartje

Afgelopen maandag is het parkeerhuis met ruim 300 parkeerplaatsen geopend. Omdat de vraag naar parkeerplekken nog beperkt is, wordt niet meteen het gehele parkeerhuis in gebruik genomen. Op de begane grond zijn wel al zes parkeerplaatsen beschikbaar voor het laden van elektrische auto’s. Daarnaast zal We Drive Solar de komende tijd deelauto’s gaan plaatsen.

De in- en uitgang van het parkeerhuis zit aan de Truus Gelsingstraat. De entree van het parkeerhuis is echter alleen via de route van de Theo Dobbestraat bereikbaar. Uitrijden gaat via de Truus Gelsingstraat in de richting van de Riet van Alebeekstraat. Er is dus geen doorgaand verkeer in de Truus Gelsingstraat mogelijk.

Voetgangers kunnen via de lift en het interne trappenhuis straks het winkelgebied inlopen. Behalve Albert Heijn XL en Aldi komen er nog ruim 30 winkel-, diensten- en horeca-units. Boven het winkelcentrum wordt gebouwd aan 81 koop- en 140 huurappartementen (waarvan 51 sociale huurwoningen). Het winkelcentrumdeel met de supermarkten wordt dit najaar opgeleverd.

Praktische informatie 
Openingstijden
-    06:30 - 22:30 uur inrijden voor bezoekers
-    24/7 uitrijden
-    abonnementhouders kunnen altijd met kenteken of toegangs ID inrijden
-    voetgangers krijgen toegang via de schuifdeur. Buiten openingstijden door middel van het intoetsen van het kenteken van de geparkeerde auto.

Prijzen
De eerste twee uur is het gratis parkeren. Maar blijf je langer dan betaal je over deze eerste twee uur € 4 plus € 0,50 per 12 minuten. Hiermee wordt lang parkeren ontmoedigd en zorgt het te zijner tijd voor voldoende parkeerplaatsen voor winkelende bezoekers. Het dagtarief is € 20.

Hoe te betalen?
-    Inrijden op kenteken; rij je binnen 2 uur weer uit dan is dit gratis
-    Na 2 uur cashless / betalen met bankpas bij een van de twee betaalautomaten 
-    Uitritzuil heeft ook betaal-functionaliteit
 

Fotocredits: 100% Zonnig

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632