27 oktober 2020
Geplaatst door Maartje

Vanaf vrijdag 20 november as kan je je boodschappen doen in de tijdelijke, demontabele Aldi in Hof van Holland. Het winkelpand blijft daar staan totdat Aldi de definitieve winkel in Hart van de Waalsprong kan betrekken. Aan het tijdelijke pand is een ruimte gebouwd, die plek biedt aan het Waalsprong Informatiecentrum. Of het nieuwe informatiecentrum ook eind november haar deuren opent, is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona.

Vorige week is, als onderdeel van het bouwrijp maken van Hof van Holland, de toegangsweg naar de tijdelijke Aldi geasfalteerd. BAM Infra, de aannemer van deze civiele werkzaamheden doet dat zo duurzaam mogelijk.

Voor het asfalteren van de bouwwegen is gebruik gemaakt van Laag Energie Asfalt Beton en van een emissieloze elektrische wals. In groen asfalt, zoals BAM Infra dit LEAB noemt, is zoveel mogelijk oud asfalt gebruikt. Dat betekent dus minder nieuwe natuurlijke grondstoffen. En LEAB bespaart CO2 doordat het bij lagere temperatuur is geproduceerd. De emissieloze wals stoot door de elektrische aandrijving geen CO2 en stikstof uit. En is bovendien een stuk stiller dan traditionele walsen. 

Via de site www.waalsprong.nl blijf je op de hoogte over de opening van het Waalsprong Informatiecentrum op hun nieuwe stek.

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632