20 november 2020
Geplaatst door Maartje

Met de opening van de tijdelijke Aldi begint het te leven in Hof van Holland. Ook het Waalsprong Informatiecentrum is bijna klaar om z'n deuren te open. Daar is straks alle informatie te vinden over de plannen in de Waalsprong. Wij stellen alvast enkele nieuwe buren voor.

In Zaligerhof wonen straks de eerste bewoners van Hof van Holland. Dit project ligt aan de nieuwe singel, zuidoostelijk van Hart van de Waalsprong. Het plan bestaat uit 2 blokken met in totaal 86 koopwoningen, bestaande uit herenhuizen en stadsvilla’s. In totaal 18 hoekwoningen en 68 tussenwoningen. Daarnaast komen nog 23 vrije sector huurwoningen. De zogenaamde pre-sale van dit project is inmiddels gestart. Voor meer informatie hierover kun je op hun website kijken: www.zaligerhof.nl.

We weten inmiddels ook dat Talis een woonzorgcomplex gaat maken naast het deel van het winkelcentrum waar Albert Heijn zijn intrek neemt. In het complex komen 45 seniorenappartementen, 4 woongroepen voor zorgbehoevende senioren en 1 woongroep voor meervoudig gehandicapte jongvolwassenen. Het complex krijgt de toepasselijke naam Aaron, naar de Amerikaanse commandant die leiding gaf aan de Oversteek over de Waal op 20 september 1944.

Naast de tijdelijke Aldi en het Waalsprong Informatiecentrum, zijn de plannen voor een grote sporthal inmiddels ver gevorderd. In de loop van 2021 start de bouw van een multifunctionele complex waarin sport en gezondheid centraal staan. Van basisschoolgym tot huisartsenpraktijk - van topsport tot sociaal wijkteam; deze ‘sporthal-plus’ wordt een levendige plek waar iedere bewoner van de Waalsprong straks wel iets te zoeken heeft - ook als je minder sportief bent aangelegd. 

 

 

 

 

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632