3 december 2020
Geplaatst door Maartje

Onder grote belangstelling zijn gisteravond de nieuwste beelden van Hart van de Waalsprong gepresenteerd. Een kleine 200 mensen keken mee naar een update van de plannen. René Steman en Thijs Huis in het Veld van Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong en Dirk van Peijpe (Ontwerpbureau De Urbanisten) vertelden over het ontwikkelingsproces en de totstandkoming van de openbare ruimte in relatie tot de duurzaamheidsambities van Hart van de Waalsprong.

Tijdens het webinar hebben we veel vragen beantwoord. Deze input helpt ons de plannen verder te verbeteren en te optimaliseren. 

Klap op de vuurpijl zijn de allernieuwste sfeerbeelden (klik voor vergroting). Het gezellige horecaplein met waterelement, het versstraatje met de bakker, groenteboer en slager en natuurlijk de twee supermarkten komen mooi 'tot leven'. Voor toekomstige bewoners van Hart van de Waalsprong krijgen ook de eengezinswoningen en de appartementengebouwen met deze nieuwe beelden een gezicht. De mooie bakstenen gebouwen met een stoere stedelijke uitstraling, wadi's, fruitnissen, geveltuinen en stevige boomstructuur dragen bij aan een echt (groen) hart voor de Waalsprong. Een plek voor ontmoeting, boodschappen doen en natuurlijk voor stads wonen.

De ontwikkeling van de woningen in de blokken A, B en C zijn het verst gevorderd en komen begin 2021 in verkoop. Ook de verhuur van de winkelunits start in het eerste kwartaal van 2021.  

De getoonde presentaties zijn hieronder als download beschikbaar. Ook geven we antwoord op de (meest) gestelde vragen.

Presentatie De urbanisten - webinar
Presentatie HvdW - webinar
Belangrijkste vragen met antwoorden

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632