31 januari 2021
Geplaatst door Maartje

De voorverkoop van de eerste nieuwbouwwoningen in Hart van de Waalsprong is gestart! De pre-sale periode geeft je de tijd om je te oriënteren op het woningaanbod, de financieringsmogelijkheden en je overige woonwensen.
Op www.hartvandewaalsprong/aanbod lees je alles over de verschillende woningtypes die nu in de voorverkoop zijn, zie je voorbeeldplattegronden per woningtype en kun je een account aanmaken.

Dit voorjaar verwachten wij de definitieve verkoopstukken gereed te hebben. Dan zullen wij met de daadwerkelijke verkoop starten. Door een account aan te maken, weten wij waar je interesse naar uitgaat en kunnen we je op de hoogte houden van nieuwe informatie.

Waarom wonen in Hart van de Waalsprong?
Op onze website vertellen we je hoe bijzonder de nieuwe wijk wordt. Wil jij naast de informatie over het woningaanbod weten wat straks nog meer te beleven valt en met welke gedachten de nieuwste woonwijk is ontworpen? Kijk dan op www.hartvandewaalsprong.nl. Daar lees je interessante interviews, nieuwsblogs en zie je op de vogelvluchtkaart hoe Hart van de Waalsprong er uiteindelijk uit komt te zien

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632