12 februari 2021
Geplaatst door Maartje

Op donderdag 18 februari om 20.00 uur organiseert het verkoopteam van Hart van de Waalsprong een webinar over de pre-sale van de blokken A, B en C. Tijdens dit webinar presenteren we de plannen en de highlights van ons prachtige project Hart van de Waalsprong. We vertellen je hoe gaaf het is om hier straks te wonen!

We zijn inmiddels gestart met de pre-sale van de woningen in de blokken A, B en C. Tijdens de webinar zullen wij je uitgebreid informeren over het verkoopproces en de planning. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen. We staan met een team klaar om deze te beantwoorden. 

 

Heb jij ook belangstelling in een woning in Hart van de Waalsprong meld je dan HIER aan voor onze webinar. Wij kijken er enorm naar uit om ons enthousiasme over Hart van de Waalsprong met je te delen. 

Graag tot ziens op donderdag 18 februari!


Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op donderdag 18 februari, niet getreurd, de webinar wordt opgenomen en zal na afloop via de website terug te bekijken zijn.

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632