1 april 2021
Geplaatst door Maartje

Op korte termijn start de pre-sale van de eerste 81 koopappartementen. De duurzame stadsappartementen komen in blok Donk (D) en blok Elft (E). Ook de winkels en de huurappartementen komen in deze blokken. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het gezellige toekomstige stadsplein.

In blok Donk komen 32 drie- en vierkamerappartementen variërend van circa 86 m² tot 130 m². In blok Elft komt een mix van 49 studio’s en tweekamerappartementen in grootte van circa 49 m² en 65 m² en driekamerappartementen van circa 72 m² tot 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook appartementen met een ruime woonkamer en nog maar liefst drie slaapkamers! Deze grote stadsappartementen zijn bijna 150 m² groot. Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils!

Alle appartementen in de blokken Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair en een keuken. Parkeren kan (afhankelijk van het type appartement) op het parkeerdek van gebouw Donk, gebouw Elft, of in de parkeergarage van gebouw Bliek, met een vaste parkeerplek of een abonnement.

De komende tijd zal steeds meer gedetailleerdere informatie beschikbaar komen op de website onder aanbod. Naar verwachting gaan de appartementen in juni van dit jaar daadwerkelijk in verkoop. Daarover zullen we geïnteresseerden uiteraard via een nieuwsbrief op de hoogte brengen. Ook delen we alle informatie op de website!

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632