27 mei 2021
Geplaatst door Maartje

Dinsdag 25 mei j.l. is de overeenkomst van Zoevers en Hart van de Waalsprong officieel ondertekend. Iedereen die in het nieuwste woon- en winkelproject in Nijmegen-Noord een huis koopt, krijgt een kortingsvoucher van € 500 cadeau. Deze is te besteden bij de aankoop van een elektrische (bak)fiets of scooter bij Zoevers in Lent.

René Steman van Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong: ‘We verbinden ons met Zoevers aan de gezamenlijke ambitie om het gebruik van de fiets te stimuleren. Hoe meer mensen de fiets in plaats van de auto pakken, hoe beter voor iedereen. Wij hebben het plan daar echt op ontworpen. Een groot deel van Hart van de Waalsprong is autoluw en er zijn volop fietsenstallingen waarbij we uiteraard rekening houden met het stallen van buitengewone modellen zoals bijvoorbeeld een bak- of moederfiets. En met deze aantrekkelijke korting op een nieuwe e-bike hopen we dat fietsen nog populairder wordt.’

 

Stan sluit zich hierbij aan: ‘Bij ons voor de deur van Zoevers in Lent komen per dag heel wat fietsers over het RijnWaalpad voorbij geracet. De bewoners van de Waalsprong kunnen met de snelle fietsroute van bijna 18 kilometer letterlijk alle kanten op. Het tracé verbindt niet alleen de oostelijke helft van de Waalsprong met de westelijke, maar biedt ook een geasfalteerde uitvalsbasis naar zowel het noorden als het zuiden. Daarmee is het pad ideaal voor fietsforensen, scholieren of een recreatief rondje.’

 

Zoevers ziet de opmars van de e-bike onverminderd hard door gaan. Stan: ‘In 2020 was de helft van alle fietsverkopen een elektrische. Dat is een enorme toename ten opzichte van het jaar daarvoor. Je kan de e-bike tegenwoordig helemaal op maat en smaak krijgen. Wij hebben veel modellen en types op voorraad in de winkel staan. Ik raad iedereen aan om vooral een proefritje te komen maken. Dat kan hier in de omgeving natuurlijk heel goed.’ René vult aan: ‘En binnenkort kan je dan op de fiets een kijkje nemen bij de bouw van jouw nieuwe huis in Hart van de Waalsprong!’

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632