31 mei 2021
Geplaatst door Maartje

Maandag 31 mei j.l. tekende Robin Berg namens We Drive Solar de officiële samenwerkingsovereenkomst met Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong. In het plangebied plaatst We Drive Solar 12 elektrische deelauto’s. Robin: ’Onze auto’s krijgen vaste plekken met eigen laadpalen verspreid door het project. Je kan ze gebruiken om boodschappen te doen, naar je werk, bezoek, een weekend weg of zelfs op vakantie te gaan. Ons elektrische wagenpark biedt dus een duurzaam alternatief voor de privéauto.’

Projectdirecteur Thijs Huis in het Veld van de Ontwikkelcombinatie vult aan: ‘Hart van de Waalsprong heeft een groot hart voor duurzaamheid. Vanuit de gedachte om elektrisch rijden én deelauto’s te stimuleren, werken we al vanaf het begin van de planontwikkeling samen met We Drive Solar. We vinden het dan ook heel mooi dat iedere koop- of beleggershuurwoning een driejarig-kennismakingsabonnement cadeau krijgt. Op die manier krijgen we minder blik op straat, minder CO2-uitstoot, meer uitzicht op groen en dus vooral een gezondere woon- en leefomgeving.’

 

Gemak, duurzaamheid, efficiëntie en lagere kosten zijn de belangrijkste voordelen van elektrische deelauto’s. Thijs: ‘Daarnaast is het bijzonder te weten dat de auto’s zoveel mogelijk rijden op zonne-energie wat we op de daken van de woningen, het winkelcentrum en het parkeerhuis opwekken’. Robin vult aan: ‘En door onze slimme technologie zorgen we ervoor dat de elektrische auto’s op het beste en voordeligste moment opgeladen worden. Pieken op het net voorkomen we door te laden wanneer er veel duurzame energie beschikbaar is.’

 

Thijs: ‘Ik ben er van overtuigd dat we met onze samenwerkingspartners Hart van de Waalsprong als duurzame nieuwe stadswijk tot een succes gaan maken. We bieden stoere (huur)appartementen voor de jonge stedeling, royale eengezinswoningen en ook comfortabele koopappartementen bijvoorbeeld empty nesters. Het eerste energieneutrale winkelcentrum van Nederland vormt het hart van de nieuwe wijk. Met plek voor diverse concepten en voorzieningen, lokale ondernemers en landelijke filiaalbedrijven. Het gezellige stadsplein met horeca en een water(speel)element zorgt voor ontmoeting en sfeer in de wijk. Wonen, winkelen en verblijven gaan hier duurzaam en toekomstbestendig samen.’

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632