8 juni 2021
Geplaatst door Maartje

Na een succesvolle pré-sale start woensdag 16 juni de verkoop van ruim 80 appartementen in de gebouwen Donk en Elft. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het toekomstige gezellige winkelplein. Voor boodschappen of even lunchen op het terras hoef je dus niet ver te lopen, hoe ideaal is dat! Vanaf 16 juni staat alle verkoopinformatie op onze website.

Wil je voor die tijd al meer weten, schrijf je dan in voor de webinar van maandag 14 juni a.s. om 19:30 uur via: https://register.gotowebinar.com/register/1714883412487305742

In gebouw Donk komen 32 koopappartementen variërend van een drie- of vierkamerappartement van circa 86 m² tot 130 m². Gebouw Elft bestaat uit 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van een tweekamerappartement van circa 50 m² en 65 m² tot een driekamerappartement van circa 72 m² tot 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen tot maar liefst 149 m². Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils. En je hoeft de deur niet uit om bijvoorbeeld van het mooie weer te genieten. Alle appartementen hebben namelijk een heerlijke buitenruimte op het zuiden, zuidwesten of zuidoosten met o.a. een balkon of een riant terras.

Je kan ook via de interactieve vogelvlucht https://www.hartvandewaalsprong.nl/nl/het-plan/plan-360/ alvast een beetje ervaren hoe straks het wonen in Hart van de Waalsprong zal zijn. Je kan zelfs een kijkje binnen nemen in meerdere appartementen. Hoe leuk!

Alle appartementen in de gebouwen Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair en een keuken. Daarnaast spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Parkeren kan (afhankelijk van het appartement type) op het parkeerdek van gebouw Donk, gebouw Elft, of in de parkeergarage van gebouw Bliek, door middel van een vaste parkeerplek of recht op een parkeerabonnement. Je auto staat in ieder geval nooit ver weg. En je fiets stal je gewoon in de gezamenlijke fietsenstalling van de koopappartementen in het gebouw zelf.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632