22 juni 2021
Geplaatst door Maartje

Na jaren van 'hart' werken, gaan we nu echt van start met de bouw van ons Hart van de Waalsprong. 

Vrijdagmiddag 18 juni jl. vond de feestelijke officiële start plaats. Met een paar ferme klappen op de trommel door wethouder Noël Vergunst is symbolisch de hartslag van het nieuwe centrum van de Waalsprong op gang gebracht. Het centrum dat het kloppende hart van jong Nijmegen gaat worden. Voor alle bewoners van Nijmegen is Nieuw Nijmeegs Hartlopen geïntroduceerd: een wandelroute die in de vorm van een hart van het oude naar het nieuwe centrum loopt.

De wandelroute loopt van Station Lent naar het oude centrum en weer terug in de vorm van een hart. Het afgelopen weekend is er al veelvuldig gelopen. Heb je geen tijd gezien om het hartje te lopen? Niet getreurd want je kan de route gewoon nog lopen wanneer het wél uitkomt! Ga daarvoor naar routekaart Nieuw Nijmeegs Hartlopen en download de kaart. Je kan ook een exemplaar ophalen bij het Waalsprong Informatiecentrum, Woenderskamp 103 in Lent. Check wel even de openingstijden!

Wil je de livestream van de officiële start bouw terug zien? Dan kijk je hier: start bouw 18 juni 2021

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632