1 juli 2021
Geplaatst door Maartje

Dura Vermeer gaat de twee centraal gelegen stedelijke blokken binnen het plangebied, blok Donk (D) en Elft (E), bouwen. Daarmee zijn de aannemers bekend die de woningen en het winkelcentrum in de eerste fase gaan bouwen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat in het najaar gestart worden met de bouwwerkzaamheden voor de beide centrumblokken. Janssen de Jong, de aannemer voor de blokken Alver (A), Bliek (B) en Crevas (C) is inmiddels gestart met de bouw van het appartementencomplex in blok Bliek (B).

Naast Albert Heijn en Aldi komen er ruim 20 compactere winkel-, diensten- en horeca-units. Daarnaast biedt het plan 221 koop- en huurappartementen. Van de 221 appartementen zijn er 81 koopappartementen, 89 huurappartementen in de vrije sector en 51 sociale huurappartementen. De 81 koopappartementen in de blokken D en E zijn op het moment in verkoop. Voor meer informatie zie verkoopinformatie Donk en Elft  De huurappartementen worden te zijner tijd door woningcorporatie Talis verhuurd. Er komen in totaal 224 parkeerplaatsen.

Wil je de bouw van Hart van de Waalsprong volgen? Download dan de BouwApp en we brengen je op de hoogte van de werkzaamheden en andere ontwikkelingen op de bouwplaats. Daarnaast kun je makkelijk contact met ons opnemen als je vragen of opmerkingen hebt.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632