29 oktober 2021
Geplaatst door Maartje

In het markante hoekpand met de hartjes boven een toekomstige sport en/of fitnessruimte komen 30 huurappartementen in de middenhuur. De tweekamerappartementen van ca. 58 m2 zijn bijzonder geschikt voor starters en kleine huishoudens. Syntrus Achmea zal de comfortabele en duurzame appartementen na oplevering gaan verhuren.  

Behalve het appartementencomplex op de hoek van Graaf Alardsingel en Theo Dobbestraat, zal Syntrus Achmea ook nog 89 appartementen in de midden- en vrijesector huur in de gebouwen Donk en Elft gaan verhuren. De woningen zijn geschikt voor een brede doelgroep: van studenten, gezinnen tot ouderen en mensen met bijzondere woonwensen die op een bruisende locatie in Nijmegen-Noord willen wonen. Boven het winkelcentrum Donk en Elft komen ook nog eens 51 sociale huurappartementen die door Talis zullen worden verhuurd. In het appartementengebouw Bliek zijn al 50 sociale huurappartementen in aanbouw. Deze zullen verhuurd worden door Portaal.

Alles bij elkaar biedt Hart van de Waalsprong zo een zeer gevarieerd en compleet woonprogramma in alle prijsklasses en voor alle doelgroepen: koopwoningen, middensegment en vrije sector huurwoningen en 101 sociale huurappartementen. 

Boven het energieneutrale winkelcentrum zijn nog enkele koopappartementen beschikbaar. Wil je daar meer over weten? Kijk dan even bij het actuele aanbod.

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632