22 november 2021
Geplaatst door Maartje

Op de website of de online brochure is heel veel verkoopinformatie te vinden over de appartementen die nog te koop zijn. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen of behoefte aan verduidelijking hebt. Daarom organiseren we op donderdag 9 december van 13:00 tot 17:00 uur een informatiemiddag in het Waalsprong Informatiecentrum, Riet van Alebeekstraat 6 te Lent (naast Aldi).

Tijdens deze middag staat het verkoopteam voor je klaar om al jouw persoonlijke vragen over de koopappartementen van Donk en Elft en Hart van de Waalsprong te beantwoorden, en is het gemeentelijk Team Waalsprong aanwezig om je meer te vertellen over de omgeving van Donk en Elft. In verband met de huidige maatregelen is deze informatiemiddag alleen op afspraak.

Voor het maken van een vrijblijvend persoonlijke afspraak kan je contact opnemen met:
Hans Janssen makelaars, afdeling nieuwbouw tel.: 024 – 3 244 244

Tijdens deze informatiemiddag hanteren wij de huidige coronamaatregelen waaronder een maximaal aantal personen en mondkapjesplicht.


 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632