4 april 2022
Geplaatst door Maartje

Achter de schermen bouwen we hard aan de tweede en tevens laatste fase van Hart van de Waalsprong. De tweede fase bestaat uit vier deelgebieden: Front, Grutto, Hosta en Iberis en liggen tussen de nieuwe watersingel en de Moormannstraat. Het gezellige stadsplein en alle winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen letterlijk om de hoek.

In de nieuwe woongebieden komt een mix aan koopwoningen en -appartementen. De deelgebieden Hosta en Iberis bestaan uit eengezinskoopwoningen die rondom een gemeenschappelijk parkeerhof liggen. De koopappartementen worden gerealiseerd langs de Moormanstraat, op de ‘koppen’ van de deelgebieden Front en Grutto. 

Wonen in Hart van de Waalsprong is bijzonder vanwege haar bijdrage aan het klimaat en de flora en fauna. Alles met als doel om bij te dragen aan een gezonde leefomgeving.

Naar verwachting gaat de verkoop van de 2de fase nog voor de zomer van start. Wil je meer informatie over het toekomstige aanbod? Klik dan hier!