7 mei 2022
Geplaatst door Maartje

Na een lange zoektocht op de bestaande woningmarkt, werden Veerle en haar vriend Christian tot hun verrassing ingeloot voor één van de 8 stadswoningen in Bliek. Deze speelse woning past helemaal bij hun wensen. Veerle: ‘We wonen nu in een huurappartement in het centrum van Nijmegen en het lijkt ons heel leuk om straks naar Lent te verhuizen. En toen we van de kopersbegeleider de grote klapper kregen met daarin extra informatie over alle duurzaamheidsmaatregelen, de deelauto’s van We Drive Solar en natuurlijk de fietsvoucher van Zoevers, werden we helemaal enthousiast.’

Veerle werkt in Dukenburg; vanuit Lent straks best een stukje fietsen. Dat vindt ze niet erg, en zelfs wel lekker, maar op een elektrische fiets nét iets beter te doen. Veerle: ‘Ik had online al gelezen en gezocht naar elektrische fietsen. Ze zijn best prijzig dus je gaat niet over een nacht ijs. Bij Zoevers in Lent zijn we echt heel fijn en vriendelijk geholpen. Mijn oog viel al snel op een lichtblauwe sportieve fiets. Na een proefrondje was ik eigenlijk direct verkocht. Ik heb nog op een paar andere gefietst maar m’n eerste gevoel bleek de goede. En het leuke is dat Zoevers een grote voorraad heeft dus ik kon er meteen mee naar huis fietsen. Helaas wel terug naar Nijmegen want ons huis in Hart van de Waalsprong wordt pas in oktober opgeleverd.’

 

Tip voor andere toekomstige bewoners van Hart van de Waalsprong: ’Twijfel je over de aanschaf van een elektrische fiets? Ga dan zeker even bij Zoevers kijken, probeer wat verschillende fietsen uit en laat je goed adviseren. De fietsvoucher die gaat zeker in je voordeel werken!’

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632