26 oktober 2022
Geplaatst door Maartje

Als woon- en winkelproject Hart van de Waalsprong maken we al enige tijd gebruik van de BouwApp. Via de BouwApp kunnen we belangrijke aankondigingen doen over bijvoorbeeld wegafsluitingen en omleidingen. Daarnaast geven we regelmatig updates van de ontwikkelingen op de bouwplaats. Deze app kan iedereen gratis en makkelijk downloaden. Je hoeft er geen account voor aan te maken.


Als binnenkort de eerste woningen in deelplan Crevas worden opgeleverd, wordt ook de Truus van Gelsingstraat toegankelijk. Maar omdat nog aan het winkelcentrum en de bovengelegen woningen wordt gebouwd (deelplan Donk en Elft), vraagt dit wel om een goed en bovenal veilig weggebruik door voetgangers, fietsers, auto-, en vrachtverkeer. 

We zullen de BouwApp dan ook steeds nadrukkelijker gaan gebruiken voor dit soort omgevingscommunicatie. Heb je de BouwApp nog niet gedownload? En wil je wel op de hoogte worden gehouden van wat er allemaal in (de omgeving van) Hart van de Waalsprong speelt? 

De BouwApp is als volgt op je mobiele telefoon of tablet te downloaden: 

  • Scan de QR-code (in bovenstaande foto), of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden (logo met oranje helm);
  • Zoek in de app naar Hart van de Waalsprong;
  • Open het project en klik op ‘volgen’;
  • Bij een update ontvang je een pushmelding die je vervolgens in de app kan lezen.

En o ja, mocht je een vraag of opmerking hebben dan kan je die eenvoudig via ‘contact’ in de BouwApp stellen. 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632