25 oktober 2023
Geplaatst door Maartje

Iedereen die in het nieuwste woon- en winkelproject in Nijmegen-Noord een huis of appartement heeft gekocht, heeft daarbij een kortingsvoucher van € 500 cadeau gekregen. Deze is te besteden bij de aankoop van een elektrische (bak)fiets of scooter voor jong en oud bij Zoevers in Lent. Heb jij hem al gebruikt? Nee? Weet jij nog wel waar ie ligt? 

Maar ook als je nu een appartement in Donk, Elft en Front of een eengezinswoning in Hosta koopt, krijg je die mooie fietsvoucher van € 500 cadeau. Kijk om welke woningen of appartementen het gaat: hartvandewaalsprong.nl/aanbod/

 

Met de fietsvoucher-actie proberen we het gebruik van de fiets te stimuleren. Hoe meer mensen de fiets in plaats van de auto pakken, hoe beter voor iedereen. Hart van de Waalsprong is ook echt op de fiets ontworpen. Een groot deel is autoluw en er zijn volop fietsenstallingen waarbij uiteraard rekening is gehouden met het stallen van buitengewone modellen zoals bijvoorbeeld een bak- of moederfiets. 

Met een elektrische fiets ga je net wat sneller en komt je net wat verder. De Snelbinder, de fiets- en voetgangersbrug die aan de bestaande spoorbrug over de Waal is vastgemaakt, is een snelle fietsverbinding tussen de nieuwe woonwijken in de Waalsprong en het centrum van Nijmegen. Wist je dat deze fietsroute een tijdwinst heeft van ruim 10 minuten ten opzichte van omfietsen via de Waalbrug?

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632