2 november 2023
Geplaatst door Maartje

Ontmoet Tjerk Huisman, de eigenaar van Sound & Soul Foodbar: een wereldreiziger met een passie voor lekker eten en muziek.

Tjerk Huisman is geen gewone restauranteigenaar. Hij is een reisliefhebber in hart en nieren, met stempels van alle continenten in zijn paspoort. Zijn reiservaringen hebben hem geleerd dat de culinaire diversiteit van de wereld een schat is die gedeeld moet worden. Met een achtergrond in psychologie en human resources en een masterdiploma op zak, begrijpt hij als geen ander hoe belangrijk een goede werksfeer is. Vooral in de veeleisende horecawereld waar hard werken de norm is.

Sound & Soul Foodbar is ontstaan uit de unieke combinatie van Tjerks liefde voor reizen, lekker eten en muziek. Maar het begin was niet gemakkelijk. Tijdens de coronapandemie opende hij zijn deuren slechts zes dagen voordat hij ze weer moest sluiten. Een harde start, maar Tjerk bleef vastberaden en liet zich niet uit het veld slaan.

Het concept van Sound & Soul Foodbar is even uniek als het verhaal erachter. Het restaurant biedt gerechten vanuit alle hoeken van de wereld en verrast gasten met smaken en geuren die ze wellicht nog nooit hebben ervaren. Bij Sound & Soul is iedereen welkom. Het restaurant straalt een warme, huiselijke sfeer uit en voelt als een tweede woonkamer voor de gasten. 

Ze hechten veel waarde aan toegankelijkheid en service van topkwaliteit. Gasten worden persoonlijk en oprechte wijze bediend, waardoor ze zich thuis voelen bij Sound & Soul Foodbar. Het restaurant heeft een geweldig team van 20 medewerkers die allemaal bijdragen aan de unieke ervaring die het biedt.

Met al deze ingrediënten in gedachten, kijkt Tjerk uit naar zijn nieuwe vestiging in het Hart van de Waalsprong. Hij wil hetzelfde gevoel van gastvrijheid, avontuur en nieuwe smaken naar deze bruisende buurt brengen. Een nieuwe locatie zou niet alleen zijn eigen passie voor reizen en culinaire ontdekkingen verder voeden, maar ook de gemeenschap verrijken met een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Hij kijkt er naar uit om nog meer mensen te verwelkomen in zijn wereldkeuken!

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632