17 januari 2024
Geplaatst door Maartje

Als woon- en winkelproject Hart van de Waalsprong maken we al een paar jaar gebruik van de BouwApp. Via deze app voor omgevingscommunicatie brengen we de omgeving, bewoners en weggebruikers op de hoogte van de werkzaamheden en eventuele hinder die gepaard gaat met de bouw van de woningen, het winkelcentrum en de openbare ruimte. Maar natuurlijk delen we ook de leuke hoogtepunten en bijzondere momenten! Daarnaast kan je eenvoudig en laagdrempelig contact met ons opnemen voor als er vragen of zorgen zijn rondom de bouw. Vragen en/of opmerkingen komen direct en niet zichtbaar voor anderen bij ons binnen waardoor we snel kunnen reageren.

De BouwApp is eenvoudig en gratis te downloaden op mobiel of tablet. Scan de QR-code in de afbeelding (of ga naar de app store) en download de BouwApp. Zoek het project Hart van de Waalsprong en klik op 'volgen'. Een update over het project ontvang je vanaf dan als een pushmelding. In de BouwApp lees je ook meer over de planning en de voortgang van het project. En eerdere updates geven een leuk kijkje achter de bouwhekken.

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632