30 mei 2024
Geplaatst door Maartje

Probeer je eens voor te stellen: je woont in appartement type C (bouwnummer 404, 410 of 416) in gebouw Front. In het gloednieuwe hart van Hart van de Waalsprong. Met uitzicht over alle gezelligheid en reuring van het nieuwe woon- en winkelgebied in Nijmegen-Noord en op fietsafstand van de binnenstad van Nijmegen. 

Stedelijk wonen in het groen
Als bewoners van zo’n stadsappartement woon je in een kleinschalige stedelijke omgeving met alle voorzieningen onder handbereik. Maar ook de prachtige uiterwaarden van de Waal en alle recreatiemogelijkheden die dat met zich meebrengt, liggen op een steenworp afstand. 

Appartement type C is een heerlijk 4-kamer appartement van ca. 140 m2 op de 1ste, 2de of 3de verdieping van het iconische gebouw aan het Oranje Marieplein. De woonkamer met open complete keuken en loggia heeft uitzicht op het levendige winkelplein terwijl twee van de drie slaapkamers aan de rustigere kant van gebouw Front liggen. Aan de achterzijde kun je genieten van de zon en het zicht op de fraai aangelegde daktuin. Met haar vele kamers biedt dit appartement voldoende mogelijkheden om ook thuis een (werk)plek te creëren. Bovendien heeft het appartement twee badkamers en een eigen parkeerplaats. 

Koffietje in de buurt?
Zin een kop koffie of thee? Dan ligt de keuze aan je voeten. In het winkelhart zitten diverse horecagelegenheden met een echt Nijmeegs sfeertje. Maar ook voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij twee supermarkten, koop je kaas, nootjes en zuivel bij de Zuivelhoeve of haal je dagverse producten zo van de boerderij bij Appeltje Eitje. Knipbeurt, cadeautje of een nieuwe (zonne)bril nodig? Ook daarvoor kun je natuurlijk in Hart van de Waalsprong terecht!

Interesse?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van al het moois dat dit heerlijke Front-appartement te bieden heeft en wil je er nog dit najaar wonen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met Jozé Janssen voor een bezichtiging van de modelwoning:

+31 (0)6 46 39 36 32
Joze@vanwonen.com
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632