31 juli 2019
Geplaatst door TeamHartvandeWaalsprong

Park Lingezegen is een landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen met veel ruimte voor mensen, landbouw, natuur en water. In en rond Lingezegen kun je fietsen, wandelen, kanoën, lekker eten en drinken en nog veel meer.

Park Lingezegen is opgedeeld in vijf deelgebieden. Deze deelgebieden hebben ieder 'persoonlijke' accenten, wat het gebied aantrekkelijk maakt om in te recreëren.

Deelgebied De Park heeft de kenmerken van een stadspark met een mozaïek van lanen, stukken bos en open gedeelten. In Het Waterrijk draait het om water en in Het Landbouwpark behouden de boeren hun plek. De Buitens heeft het karakter van De Betuwe, maar dan in het klein. Tot slot is er nog deelgebied De Woerdt, waar de overgang van stad naar platteland gemarkeerd wordt. De totale oppervlakte van Park Lingezegen beslaat 1700 hectare.

Klik hier voor meer informatie: https://parklingezegen.nl/

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632