7 oktober 2019
Geplaatst door TeamHartvandeWaalsprong

Op vijf minuten fietsen vanaf Hart van de Waalsprong ligt op 'het eiland' Veur-Lent het Café Waalzicht. Het pand is gelegen op een unieke plek, met een geweldig uitzicht op de skyline van Nijmegen.

 

In het sfeervolle café wordt je welkom geheten door Coen, de gastheer. Hij voorziet je - met liefde en plezier - van een drankje. Van koffie en thee, tot een biertje of een borrel. Neem plaats aan de bar of aan één van de tafeltjes. Vanaf het terras, dat beschut is tegen de wind, heb je het mooiste zicht over de Waal, haar schepen en de stad Nijmegen.

Dansen, dansen

Bij Café Waalzicht dansen ze letterlijk de tango en kan je op zaterdagavond swingen. Het is mogelijk om het café of de zaal te huren voor  worden voor feesten en partijen.

 Specialiteiten

Café Waalzicht heeft méér dan enkel het mooiste uitzicht op Nijmegen. Onze specialiteit: perfecte koffie. Ook voor een bijzonder biertje ben je aan het juiste adres, met diverse bieren van de Belgische brouwerij Haacht. Daaronder ook de bekroonde 'Keizer Karel'. Hoe toepasselijk wil je het hebben?

 Voor meer informatie ga naar www.cafewaalzicht.nl.

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632