7 januari 2021
Geplaatst door TeamHartvandeWaalsprong

Het Fort Lent biedt ongekende mogelijkheden voor een feest, bruiloft, bedrijfsfeest, diner of vergadering.

Het fort met een rijke historie is gelegen aan de oever van de Waal met een grote overdekte binnenplaats, vele intieme ruimtes, klassieke gewelven en een dakterras. De combinatie van sfeer, stijl, vrijheid en variatie maakt Fort Lent uniek. Door de markante indeling van het fort zijn alle binnenruimten makkelijk te koppelen aan de grote overdekte binnenplaats. Hierdoor zijn de feestmogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Nergens in Nederland vind je zo’n veelzijdige en karakteristieke plek om van uw bruiloft of evenement écht een belevenis te maken.

www.fortlent.nl

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632