11 juli 2022
Geplaatst door Maartje

Je wilt eigenlijk heel graag verhuizen naar een nieuwbouwappartement maar je ziet op tegen alle keuzes die je kan maken over de afwerking en inrichting van je appartement? Welke kleuren, welke stoffen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuwe appartement gaat inrichten.

Bij de appartementen van de gebouwen Donk en Elft in Hart van de Waalsprong hebben we de oplossing hiervoor. Bij de nog te koop staande appartementen bieden we gratis de mogelijkheid om van een ervaren interior designer van Homestudios een op maat gesneden interieuradvies te krijgen. Niet alleen voor je keuken maar ook voor de rest van je interieur. Hoe leuk is dat?

 

Wil je nog een stapje verder? Bij Homestudios kan je ook terecht voor de aankoop van raamdecoratie, verlichting, meubels en accessoires. Zodra het appartement is opgeleverd, gaat Homestudios aan de slag en kun jij daarna verhuizen naar je droomappartement zonder geklust te hebben. Het appartement wordt in dat geval dus geheel woonklaar opgeleverd. Dat is kopen en wonen zonder zorgen!

 

Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden: wonen-in-donk-en-elft/homestudios

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632