12 juli 2022
Geplaatst door Maartje

Afgelopen maandag is het hoogste punt gevierd van het appartementengebouw Crevas. In dit gebouw komen 30 zeer energiezuinige huurappartementen van gemiddeld 58 m2 gebruiksoppervlak en twee commerciële ruimtes van bij elkaar 375 m2. Voor de gelegenheid werden twee 15 meter hoge steigerdoeken onthuld. Alle medewerkers op de bouwplaats van Janssen De Jong Bouw zijn bedankt voor hun enorme inzet en werden getrakteerd op een lekkere snack.

De steigerdoeken zijn feestelijk onthuld door René Steman, projectdirecteur namens VanWonen voor Hart van de Waalsprong en door Olaf Bakkers, Regiomanager Acquisitie Zuid-Oost en Herald Besselink, Ontwikkelingsmanager, beide namens Syntrus Achmea.

Gebouw Crevas in Hart van de Waalsprong

Het door Monadnock architecten ontworpen gebouw Crevas is gesitueerd op het hoekpunt van de Graaf Alardsingel en Theo Dobbestraat en markeert op een bijzondere manier de toegang tot het nieuwe stadshart. In de lichte bakstenen gevel is in het rood een hart verwerkt. Hier wordt ook de (parkeer-)route naar alle winkels, woningen en voorzieningen gemarkeerd. Het gebouw telt vijf woonlagen met elk 6 appartementen, bovenop een commerciële plint op de begane grond, waarin aanbieders van zorg en sport zijn voorzien. Gebouw Crevas is een van de drie blokken met in totaal 119 zeer energiezuinige appartementen in Hart van de Waalsprong die wij toe mogen voegen aan de beleggingsportefeuille van onze klant, pensioenfonds PME. Met deze duurzame woningen kunnen we veel woningzoekenden blij maken: zowel gezinnen als starters, studenten, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen. Daarnaast vormen deze woningen een waardevolle belegging voor de deelnemers in het pensioenfonds” aldus Olaf Bakkers, Regiomanager Acquisitie Zuid-Oost bij Syntrus Achmea.

Hart van de Waalsprong krijgt met het bereiken van het hoogste punt voor blok Crevas steeds meer vorm. We zijn trots op het gevarieerde en complete programma wat we hier bieden met een heel gedifferentieerd aanbod koopwoningen, appartementen, 119 vrije sector huurwoningen en 101 sociale huurwoningen,” aldus René Steman, projectdirecteur namens VanWonen voor Hart van de Waalsprong.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632