14 juli 2022
Geplaatst door Maartje

Wonen in het groen, dichtbij het centrum van Nijmegen én in een dynamische omgeving? Dat kan echt gebeuren, want de verkoop van fase twee van Hart van de Waalsprong is gestart! Jij kunt je nu inschrijven voor één van de 69 energie-neutrale woningen in Hosta of Iberis of één van de 32 appartementen Front. Wees er op tijd bij, want de verkoop sluit op maandag 25 juli om 09.00 uur.

Wonen in Hart van de Waalsprong betekent wonen op een toplocatie. De nieuwe Nijmeegse wijk wordt dé nieuwe eyecatcher in de Waalsprong. Er is ruimte voor behoorlijk veel groen in en rondom de wijk én er is veel oog voor biodiversiteit en duurzaamheid. Loop de deur uit en sta binnen no-time in de prachtige Uiterwaarden. Om de hoek vind je bovendien een gezellig stadsplein met leuke winkels en horeca. Droom jij hier al langer van? Schrijf je dan nu in.

Bekijk hier alvast jouw toekomstige woonwijk in vogelvlucht.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!
Bij registratie als belangstellende in het project Hart van de Waalsprong heb je via de website een account aangemaakt in 'Mijn VanWonen’. In dit account kun je via de button ‘online inschrijven' jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Klik hier om meer te lezen over het inschrijfproces.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632