8 november 2022
Geplaatst door Maartje

Het is geen nieuws meer dat supermarkten Aldi en Albert Heijn zich in het winkelcentrum zullen vestigen. Wel leuk om te vermelden, is dat het om een XL-vestiging van Albert Heijn zal gaan. Een AH-XL is een extra grote supermarkt waar naast een groot assortiment aan foodproducten ook veel non-foodproducten verkrijgbaar zijn.

Daarnaast kunnen we nog een aantal nieuwe ondernemers welkom heten. Grote trekker is warenhuis HEMA. In de plint van gebouw Grutto aan de Moormannstraat komt een HEMA-filiaal met een uitgebreid en eigentijds assortiment van circa 600 m2. Cecile van Leerdam, Manager Vastgoed Nederland HEMA: ‘We zijn zeer verheugd dat we onderdeel gaan uitmaken van het eerste energieneutrale winkelcentrum in Nederland. Wij gaan hier een mooie HEMA winkel realiseren vol met mooie, praktische producten, met een typisch Nederlands ontwerp die bovendien ook langer meegaan. En dat uiteraard voor een scherpe prijs.’

Verder zal op de markante kop van gebouw Elft, aan het Oranje Marieplein, Sound & Soul foodbar zorgen voor een heus huiskamercafé voor de wijk met kwalitatief goed en duurzaam eten. Ook heeft Sound & Soul een eigen terras naast de fonteintjes op het plein. Het muziekcafé is bekend in de regio en komt uit Arnhem.

Tevens zal een vestiging van slijterij Gall & Gall en drogisterij Etos in de voetgangersstraat van het parkeerhuis naar het Oranje Marieplein komen.

Tot slot komt aan de nieuwe watersingel in gebouw Hosta, op de hoek van de Nel Petersstraat en Annie van Velzenhof, een nieuwe koffiebar van Bairro Alto. Eigenaar Marleen de Kort zal zich binnenkort voorstellen en vertellen wat haar motivatie is geweest om naast een vestiging in het centrum van Nijmegen een koffiebar in het nieuwe centrum van Nijmegen-Noord te openen.

Ook interesse om te gaan ondernemen in Hart van de Waalsprong?
Op hartvandewaalsprong-winkelcentrum/tehuur kun je precies zien waar welke winkel komt. Voor de units zijn wellicht nog mogelijkheden die bij jouw wensen passen. Neem daarvoor contact op met de makelaars. Zij kunnen je vertellen wat er nog wel en niet beschikbaar is.

Niet ondernemen maar wel wonen in Hart van de Waalsprong?
Dat kan natuurlijk ook! Kijk welke appartementen en woningen nog te koop zijn op: hartvandewaalsprong.nl/aanbod/
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front en Grutto
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632