22 november 2022
Geplaatst door Maartje

In het hart van het nieuwe woon- en winkelgebied zijn nog enkele appartementen te koop en al in aanbouw. Welke appartementen nog beschikbaar zijn, lees je hier : aanbod/hart-van-de-waalsprong-donk-en-elft/

Benieuwd hoe het appartement er in het echt uitziet? Kom dan woensdagmiddag 14 december een kijkje nemen op de bouw. Je kunt je hiervoor aanmelden op de site van makelaar Hans Janssen: hansjanssennijmegen.nl/donk-en-elft/

Na aanmelding ontvang je van de makelaar nadere details met betrekking tot het tijdstip en de locatie.

Zoals menigeen al weet, heb je in Hart van de Waalsprong straks alles bij de hand; supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met smaakmakers als een bakker, een slijter en een visboer. En je kan ook bij HEMA, Gall & Gall en Etos terecht. Op het stadsplein en aan de nieuwe watersingel tref je verschillende horecazaken, hoe gezellig! En binnen no-time sta je in midden in het Nijmeegse stadscentrum of wandel je zo het rivierenlandschap De Spiegelwaal in. 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front en Grutto
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632