15 december 2022
Geplaatst door Maartje

Hoera! Deze week hebben we de kopers van de eengezinswoningen in Hosta en Iberis laten weten dat de bouw van hun woning in maart of april 2023 gaat starten. We wensen de kopers en aannemer Hendriks Bouw en Ontwikkeling een voorspoedige bouwperiode toe.  

Het andere goede nieuws is dat er nog zeer energiezuinige woningen en appartementen te koop zijn! 
Dus heb jij ook interesse in wonen in Hart van de Waalsprong? Bekijk het actuele aanbod en al het andere moois dat Hart van de Waalsprong je kan bieden. 

In Hosta zijn bijvoorbeeld nog prachtige ruime Singelvilla’s beschikbaar. Appartementen met fraai uitzicht vind je in Grutto en Front. Alle woningen hebben een compleet winkelaanbod en diverse andere sport- en paramedische voorzieningen om de hoek. De centrale ligging ten opzichte van het oude centrum van Nijmegen, de prachtige uiterwaarden en de Spiegelwaal is perfect! En realiseer je je hoe goed de bereikbaarheid met de fiets, auto en het openbaar vervoer is?

Interesse?
Op deze website lees je meer over de achtergronden en opzet van deze energiezuinige en toekomstgerichte nieuwe stadswijk. Maar je kunt ook direct contact opnemen met Jozé Janssen. Als klantmanager staat zij je graag te woord en kan zij je helpen met het maken van de goede keuze. Jozé is bereikbaar onder nummer 06 - 46 39 36 32. 

Volop activiteit
Op het moment wordt hard gebouwd aan de woningen en het winkelcentrum van Hart van de Waalsprong. Inmiddels hebben ook al de eerste kopers in Crevas en Alver de sleutel van hun energiezuinige woning ontvangen. De komende maanden zullen meer woningen en appartementen langs de Graaf Alardsingel bewoond gaan worden. In januari 2023 kunnen bewoners en bezoekers gebruik gaan maken van de parkeerplaatsen in het bijzonder fraaie parkeerhuis aan de Truus Gelsingstraat.

Dit parkeergebouw is behalve mooi van architectuur ook bijzonder vanwege de vele zonnepanelen op het dak. De stroom die met deze panelen wordt opgewekt kan direct gebruikt worden door de bewoners van Hart van de Waalsprong. Wil je weten hoe dat werkt? Kijk dan op burenvanbliek.nl.

In het parkeerhuis zullen ook de eerste elektrische deelauto’s van WeDriveSolar geplaatst worden. Deze auto’s staan ter beschikking van de bewoners van Hart van de Waalsprong. Wil je hier meer van weten? Kijk dan op de speciale Hart van de Waalsprong-pagina van wedrivesolar.nl.
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632