8 maart 2023
Geplaatst door Maartje

Voor winkelcentrum Hart van de Waalsprong zijn maar liefst 11 nieuwe namen te noemen. Het gaat om Noah kappers, Domino’s, Kwalitaria, Alba, AMI Kappers, Eye Wish Opticiens, Bruna, Strijbosch Thunnissen Makelaars, Zuivelhoeve, Boerderijwinkel Appeltje Eitje en Pearle Opticiens. 

Noah kappers vestigt zich in het markante hoekpand aan de Graaf Alardsingel en de Theo Dobbestraat. In de voetgangersstraat komen in ieder geval Pearle, Bruna, Zuivelhoeve en boederijautomaat Appeltje-Eitje met dagverse producten rechtstreeks van de boerderij in het winkelcentrum.

Tegenover de ingang van het parkeerhuis aan de Truus Gelsingstraat komen Domino’s Pizza en Kwalitaria. Strijbosch Thunnissen Makelaars, Eye Wish Opticiens en AMI kappers zullen hun intrek nemen op de hoek van de Riet van Alebeekstraat doorlopend in de Moormannstraat. En het Oranje Marieplein is met Alba (van de ondernemers van restaurant Zijdewinde) een gezellige horecazaak rijker.

Eerder werd al bekend dat er een AH XL en een Aldi komen en dat ook HEMA, koffiebar Bairro Alto, Etos, Gall & Gall en Sound & Soul foodbar er zich vestigen. Het winkelcentrum opent naar verwachting eind 2023 haar deuren. 

Nog op zoek naar...
Het aantrekkelijke en volwaardige winkelcentrum begint vorm te krijgen. Thijs Huis in het Veld, projectdirecteur AM namens Hart van de Waalsprong: ‘Met de nieuwe huurders hebben we al een mooi aanbod aan winkels, voorzieningen en horeca. Maar we zijn nog niet het complete winkelcentrum waar we naar streven. Daarvoor zijn we in het voetgangersstraatje op zoek naar een goede bloemist en een viswinkel. Ook zoeken we nog partijen in de zakelijke dienstverlening en persoonlijke verzorging (beauty). Voor meer informatie zie de verhuurbrochure. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars of Pact Retail.
 

Fotocredits: 100% Zonnig

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632