2 mei 2023
Geplaatst door Maartje

Nieuwbouw, juist nu! Laat je informeren op zaterdag 13 mei

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt nu en voor de lange termijn veel voordelen. Nieuwbouwwoningen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de portemonnee, maar hiermee draag je ook bij aan een beter milieu. Door de lage energielasten van nieuwbouwwoningen, zijn veel banken bereid om bij aankoop een hogere hypotheek en een lagere hypotheekrente aan te bieden. Dit zorgt voor lagere maandlasten. Zo hou je meer geld over voor andere uitgaven. 

Energieneutraal wonen is de norm in Hart van de Waalsprong. De woningen worden duurzaam ontworpen zodat ze lang mee gaan en de impact op het milieu zo klein mogelijk is. Door de gemaakte keuzes in verkaveling, zonligging, bouwmethode en materialisering blijven de woningen niet alleen lang mooi maar is het bovenal prettig en toekomstbestendig wonen in Hart van de Waalsprong. 

Twijfelt u over nieuwbouw? Nog vragen?
Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij graag meer over het actuele woningaanbod in Hart van de Waalsprong. Ons verkoopteam staat tussen 10:00 uur en 14:00 uur klaar om je te voorzien van meer informatie en kan vragen te beantwoorden. Wij ontvangen je graag op ons kantoor aan Thermionpark 5 in Nijmegen.

Ook kinderen zijn van harte welkom. We zorgen voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10:30 uur en 12:30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632