14 juni 2023
Geplaatst door Maartje

We hebben prachtige dronebeelden van Hart van de Waalsprong. Je ziet de bewoonde delen zoals het Geert Niemijerhof, Ferdinand Biesselshof en de woningen rondom de binnenterreinen waar het parkeren plaatsvindt. Met het parkeerhuis met zonnedak uiteraard als stralend middelpunt.

En zie je ook dat het winkelcentrum inmiddels bijna helemaal uit de steigers is? Zie je jezelf al zitten op een terrasje op het gezellige Oranje Marieplein of een boodschap doen in het autovrije winkelstraatje?

Voor de full experience, bekijk je de video (druk F voor fullscreen) en ervaar je de centrale ligging van Hart van de Waalsprong; dichtbij de natuur, het fort, de Waal(strandjes) en met het historische centrum van Nijmegen op fiets- en treinafstand!

Denk je nu, daar zou ik ook wel willen wonen? Kijk dan welke woningen en appartementen nog beschikbaar zijn: hartvandewaalsprong.nl/aanbod

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632