18 juli 2023
Geplaatst door Maartje

Het hart van winkelcentrum Hart van de Waalsprong komt inmiddels uit de steigers. Ook de verhuur van de winkels verloopt heel voorspoedig. Zo kunnen we weer nieuwe namen bekend maken.
Advocatenkantoor Sahin & Stoetzer Advocaten vestigt zich op de begane grond van het markante ‘hartjespand’ op de hoek van de Graaf Allardsingel en de Theo Dobbestraat. Het multidisciplinaire advocatenkantoor zit nu nog in Lent en verhuist hun kantoor naar deze mooie plek bij de entree naar winkelcentrum Hart van de Waalsprong.

Verder is het foodaanbod met drie nieuwe namen uitgebreid. Aan het gezellige Oranje Marieplein komt de landelijk bekende Pizzabakkers, een gezellig buurtrestaurant met een echt huiskamergevoel. Aan de Truus Gelsingstraat, tegenover het parkeerhuis, komt een vestiging van Shimeiwei Sushi uit Elst. Bij de sushispecialist kun je afhalen maar ze bezorgen ook aan huis. 
In het voetgangersstraatje komt naast de eerder genoemde partijen Zuivelhoeve, Appeltje Eitje, Bruna en Pearle ook een vestiging van Kipperij, een hoogwaardige speciaalzaak en maaltijdbezorger van verse en zelfgemaakte kipproducten. 

De nieuwe aanwinsten voor winkelcentrum Hart van de Waalsprong maken het vers-, en foodaanbod weer een stukje completer. Maar voor goede versretailers, zoals een bloemist, slagerij, visspeciaalzaak of een wijnhandel/slijterij zijn er zeker nog units beschikbaar. Ook is er nog ruimte vrij voor ondernemers in de dienstverlening, zoals een accountant, uitzendbureau of reiswinkel. Kijk op hartvandewaalsprong/winkelcentrum/te-huur voor de mogelijkheden. 

Na de zomer komen we met meer groot nieuws en kunnen we ook leuke nieuwe namen op het gebied van mode en persoonlijke verzorging bekend maken! 
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632