23 augustus 2023
Geplaatst door Maartje

Kijk je ook zo hartstochtelijk uit naar de opening van winkelcentrum Hart van de Waalsprong? Dan hebben we goed nieuws! Vrijdag 10 november as. is het zover, de Grand Opening van het splinternieuwe winkelcentrum in het hart van Nijmegen-Noord. Meer over de feestelijkheden rondom de opening volgt binnenkort.

Save the date: vrijdagmiddag 10 november 2023

Grand Opening winkelcentrum Hart van de Waalsprong, Nijmegen

 

Leuk om te vermelden is dat conceptstore Toff & Teddie’s naar Hart van de Waalsprong komt. In deze kinderkleding en lifestylewinkel kan je terecht voor toffe kinderspullen. En voor betaalbare mode voor het hele gezin koop je straks bij Ter Stal. Zij vestigen zich in het voetgangersstraatje waar ook Patisserie Strik een nieuwe naam is die we kunnen melden. Patisserie Strik, opgericht in 1937, is een waar begrip in het Nijmeegse. Zij gaan in Hart van de Waalsprong brood, gebak & taart, chocola en ijs verkopen.  

 

Op het gebied van persoonlijke verzorging komt op de 1ste verdieping van het hoekpand waar Sounds & Soul intrekt, een tandartsenpraktijk van PDA Dental Clinics. En de trendy schoonheidssalon van Beauty Science Studio verhuist van Weurt naar de Riet van Alebeekstraat in Hart van de Waalsprong. In de studio van Beauty Science is alles onder één dak te vinden. Ze streven naar one-stop bestemming te zijn voor al je beautywensen. 

 

Zou je ook willen ondernemen in winkelcentrum Hart van de Waalsprong? In de eerste fase zijn nog enkele units op goede plekken in het centrum beschikbaar. We zijn met name nog op zoek naar goede versretailers zoals een bloemist, slagerij, slijterij/wijnhandel of een bijzonder retailconcept. In de tweede fase zijn ook nog enkele mogelijkheden. Kijk op hartvandewaalsprong/winkelcentrum/te-huur voor contactgegevens.

 

Wil je wonen in het nieuwste woon- en winkelhart van de Waalsprong? Kijk dan eens bij het aanbod: hartvandewaalsprong.nl/aanbod/

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632