24 januari 2024
Geplaatst door Maartje

Het Waalsprong Informatiecentrum (WIC) is verhuisd. Het WIC zat in een tijdelijk gebouw dat gedeeld werd met de ALDI. Die supermarkt is inmiddels verhuisd naar het Oranje Marieplein in het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Het tijdelijke gebouw wordt binnenkort verplaatst naar een locatie buiten Nijmegen.

De nieuwe locatie van het informatiecentrum is geopend in de Giorgio Vasarisstraat 51 (hoek Griftdijk) in Lent.

Openingstijden: dinsdag / woensdag / vrijdag 13:00 uur – 17:00 uur
                          zaterdag 10:00 – 14:00 uur
Buiten openingstijden is het mogelijk een aparte afspraak te maken. 

In het WIC kunnen huidige en toekomstige bewoners en andere geïnteresseerden terecht met vragen en opmerkingen over het stadsdeel Waalsprong. Ook is er verkoopinformatie beschikbaar van de nieuwbouwwoningen en appartementen die in Hart van de Waalsprong en in de rest van de Waalsprong nog beschikbaar zijn. In het informatiecentrum staat een grote maquette die een goed beeld geeft van de ontwikkelingen in Nijmegen-Noord. Medewerkers kunnen je uitgbreid informeren over alles wat reilt en zeilt in de Waalsprong. Voel je welkom!

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632