15 februari 2024
Geplaatst door Maartje

Donderdag 15 februari 2024 kregen de eerste kopers in het deelplan Iberis de sleutel van hun nieuwe woning. Gijs en Mirre waren uiteraard zeer verheugd met de oplevering. ’We hebben de bouw van Hart van de Waalsprong op de voet gevolgd. Je ziet het hier met de dag gezelliger en mooier worden. We kregen dus steeds meer zin om hiernaartoe te verhuizen. Nu nog even hard klussen en dan kunnen ook wij volop gaan genieten!’ 

De energieneutrale woningen aan de Jeanette Geldensstraat maken onderdeel uit van de in totaal 69 eengezinswoningen en 32 koopappartementen in de 2de en tevens laatste fase van Hart van de Waalsprong. De nieuwbouw in Hosta, Front en Iberis wordt gerealiseerd door Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Voor uitvoerder Mark Vermeulen is de eerste sleuteloverdracht ook een mijlpaal. Mark: ‘Sinds het voorjaar van 2023 bouwen we aan de duurzame en energieneutrale woningen en appartementen. Conform planning is het heel mooi dat we nu beginnen met het opleveren van de eengezinswoningen in Iberis. De overige woningen in Iberis en Hosta volgen. En in het najaar starten we ook met de oplevering van de appartementen Front.’

Alle eengezinswoningen in de 2de en laatste fase zijn verkocht. In deelplan Front zijn alleen nog enkele 3- en 4-kamerappartementen te koop. De nieuwbouw ligt om de hoek van het eind vorig jaar opgeleverde winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Met twee grote supermarkten ALDI en Albert Heijn XL en diverse andere winkels zoals kapper, opticien, makelaar en advocatenkantoor hoef je de wijk voor de dagelijkse boodschappen niet meer uit. Op het Oranje Marieplein, het centrale hart van de nieuwe buurt, vind je de horecagelegenheden Sound & Soul Foodbar en Restaurant Alba met gezellig terras voor de deur.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632