25 maart 2024
Geplaatst door Maartje

Er wordt hard gewerkt om van de wijk Hof van Holland een thuis voor alle bewoners te maken. Midden in de woonwijk ligt een oude kersenboomgaard, het Jozef van Hövellpark. Dit park moet straks ruimte gaan bieden aan natuur, kunst en cultuur, bewegen, ontmoeten, kleinschalige evenementen en spelen. De gemeente wil huidige en toekomstige bewoners graag uitnodigen om mee te denken over de inrichting van speel- en ontmoetingsplaatsen van de oude kersenboomgaard. 

Doe en denk mee!
In de periode van dinsdag 19 maart tot en met zaterdag 6 april ben je in het Waalsprong Informatiecentrum (Giorgio Vasarisstraat 51) welkom om je ideeën te delen. Op kaartjes is aangegeven waar de oude boomgaard ligt en in welk deel van het park de speel- en ontmoetingsplaatsen komen. De gemeente Nijmegen is extra benieuwd naar de mening van jonge bewoners. De gemeente bouwt namelijk graag een speelplek waar zij met veel plezier naartoe gaan. Voor de jonge groep bewoners is er veel ruimte voor creativiteit; zelf tekenen, ontwerpen, stickers plakken, stemmen, het mag allemaal. Medewerkers van het WIC helpen ze daar graag bij.

Het Informatiecentrum is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Kun je niet komen maar wil je wel meedenken?
Geen probleem. Je kunt tot en met 6 april je reactie ook digitaal met de gemeente delen via waalsprong@nijmegen.nl. 

Meer lezen?
https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/lent/project/spelen-en-ontmoeten-in-het-jozef-van-hvellpark-


 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632