26 juni 2024
Geplaatst door Maartje

Alle woningen in deelplan Iberis zijn inmiddels namelijk al opgeleverd. De trotse eigenaren gaan aan de slag met de afwerking en inrichting van hun nieuwe thuis zodat de verhuizing zo snel mogelijk kan plaatsvinden. De aannemer is ook begonnen met de eerste opleveringen in deelplan Hosta. En Hendriks Bouw is voornemens om de meeste van die eengezinswoningen voor de bouwvak op te leveren. Dus dat is hartstikke mooi nieuws!

Na de zomervakantie worden dan de laatste woningen in Hosta opgeleverd en wordt in de 2de fase alleen nog gebouwd aan gebouw Front en Grutto. In gebouw Front zijn nog enkele koopappartementen van het type C beschikbaar. Type C (bouwnummers 404, 410 of 416) is een heerlijk 4-kamer appartement van ca. 140 m2 op de 1ste, 2de of 3de verdieping van het iconische gebouw aan het Oranje Marieplein. De woonkamer met open complete keuken en loggia heeft uitzicht op het levendige winkelplein terwijl twee van de drie slaapkamers aan de rustigere kant van gebouw Front liggen. Aan de achterzijde kun je genieten van de zon en het zicht op de fraai aangelegde daktuin. Met de vele kamers biedt dit appartement voldoende mogelijkheden om ook thuis een (werk)plek te creëren. Bovendien beschikt het appartement over twee badkamers en een eigen parkeerplaats met de mogelijkheid tot aankoop van een tweede parkeerplaats. 

Een appartement koop je nu extra voordelig omdat er tot 1 augustus 2024 geen rente betaald hoeft te worden. En nu kopen is er nog dit jaar wonen! 

Interesse? Bezoek de modelwoning op woensdag 3 of 10 juli van 15-16.30 uur. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jozé Janssen: +31 (0)6 46 39 36 32 of Joze@vanwonen.com
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632