22 november 2022
Geplaatst door Maartje

In parkeerhuis Bliek zijn ruim 300 parkeerplaatsen beschikbaar. Nu de parkeervraag nog niet zo groot is, is nog niet de hele parkeergarage in gebruik. Praktische informatie over openingstijden en tarieven lees je hier: informatie parkeerhuis Bliek

De in- en uitgang van het parkeerhuis zit aan de Truus Gelsingstraat. De entree van het parkeerhuis is echter alleen via de route van de Theo Dobbestraat bereikbaar. Uitrijden gaat via de Truus Gelsingstraat in de richting van de Riet van Alebeekstraat. Er is dus geen doorgaand verkeer in de Truus Gelsingstraat mogelijk.

Let op: op de busbaan langs de Graaf Alardsingel is het ten strengste verboden te rijden en/of te parkeren! Ook even kort laden en lossen is niet toegestaan. Er geldt een wegsleepregeling dus hou de busbaan ten alle tijden vrij!

Betaald parkeren

Aan de Theo Dobbestraat zijn verder nog 8 tijdelijke parkeerplaatsen en voor de woningen aan de Truus Gelsingstraat 6 plaatsen. Hier geldt een betaald parkeren-regime wat betekent dat je alleen in de daarvoor bestemde vakken mag parkeren en dat je tussen 12.00 -18.00 uur moet betalen. Het tarief is € 2,-/uur. Voor je bezoek kun je een bezoekersvergunning aanvragen waarmee zij goedkoper parkeren. De bezoekersvergunning is gratis aan te vragen: www.nijmegen.nl/diensten/parkeren-verkeer-en-vervoer/parkeervergunning-bezoekers/

Na de aanvraag ontvang je een meldnummer en een pincode waarmee je parkeeruren voor je bezoek kan kopen. Hoe dat werkt staat hier: 
www.nijmegen.nl/diensten/parkeren-verkeer-en-vervoer/aanmelden-bezoeker-parkeren/

Belangrijk om te weten:
-    De betaaltijden zijn maandag tot en met zaterdag van 12.00 - 18.00 uur. Bezoek hoeft niet aangemeld te worden buiten deze betaaltijden.
-    De bezoekersvergunning geldt niet in parkeerhuis Bliek. De parkeervoorwaarden en tarieven in het parkeerhuis staan vermeld op de borden.

situatiekaart bereikbaarheid

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632