22 november 2023
Geplaatst door Maartje

In parkeerhuis Bliek zijn ruim 300 parkeerplaatsen beschikbaar. Hier parkeer je de eerste 2 uur gratis. Het parkeerhuis kunnen bezoekers tussen 06:30 - 22:30 uur inrijden. Uitrijden kan 24/7. 

De in- en uitgang van het parkeerhuis zit aan de Truus Gelsingstraat. De entree van het parkeerhuis is echter alleen via de route van de Theo Dobbestraat bereikbaar. 

Het parkeerdek boven AH XL is bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur. Op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Na 22.00 uur is het parkeerdek afgesloten. Bezoekers kunnen dan ook niet meer bij hun auto. Dit wordt zowel bij de ingang als op diverse plaatsen op het parkeerdek aangegeven. De openingstijden van het parkeerdek zijn gelijk aan de openingstijden van de AH XL.

Betaald parkeren

In Hart van de Waalsprong geldt een betaald parkeren-regime. Dat betekent dat je alleen in de daarvoor bestemde vakken mag parkeren en dat je tussen 12.00 -18.00 uur moet betalen. Het tarief is € 2,-/uur. 

Voor je bezoek kun je een bezoekersvergunning aanvragen waarmee zij goedkoper parkeren. De bezoekersvergunning is gratis aan te vragen: www.nijmegen.nl/diensten/parkeren-verkeer-en-vervoer/parkeervergunning-bezoekers/

Na de aanvraag ontvang je een meldnummer en een pincode waarmee je parkeeruren voor je bezoek kan kopen. Hoe dat werkt staat hier: 
www.nijmegen.nl/diensten/parkeren-verkeer-en-vervoer/aanmelden-bezoeker-parkeren/

Belangrijk om te weten:
-    De betaaltijden zijn maandag tot en met zaterdag van 12.00 - 18.00 uur. Bezoek hoeft niet aangemeld te worden buiten deze betaaltijden.
-    De bezoekersvergunning geldt niet in parkeerhuis Bliek. De parkeervoorwaarden en tarieven in het parkeerhuis staan vermeld op de borden.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632