Wij gaan iets maken waar vraag naar is, nu én in de toekomst.

Toekomstgericht

Hoge duurzaamheidsambities beginnen met toekomstgericht ontwerpen. Wij gaan iets maken waar vraag naar is, nu én in de toekomst. Er is gekeken naar de wensen vanuit het gebied en de maatvoering van de Waalsprong. We passen stedenbouwkundige oplossingen toe die zorgen voor omvormbaarheid van functies en afmetingen. De grote verscheidenheid aan woningtypen bieden voor iedereen een plekje in elke fase van de wooncarrière.

Hart van de Waalsprong wordt een duurzame wijk met het eerste energieneutrale winkelcentrum van Nederland en passende maatregelen tegen hittestress en een goede oplossing voor de waterberging. De materialen zijn herbruikbaar.

Wij zien toekomst in deelmobiliteit. Daarom krijgen alle huiseigenaren en huurders van vrije sector huurwoningen een mobiliteitsabonnement voor een bepaalde tijd waarmee ze beschikking hebben over verschillende soorten elektrische auto's en fietsen. Voor het parkeren van auto's en fietsen zijn flexibele parkeeroplossingen bedacht, die aan te passen zijn aan de toekomstige wensen en eisen.