22 september 2023
Geplaatst door Maartje

We zeggen het zo vaak: wat gaat het hard in Hart van de Waalsprong. Dus hoogste tijd voor een update over het wonen en winkelen in de jongste woonwijk van Nijmegen-Noord.

Winkelen
De winkel- en horecaunits zijn afgelopen augustus opgeleverd aan de winkeliers en ondernemers. Dat betekende letterlijk werk aan de winkel. In een relatief korte tijd moeten zij de casco opgeleverde winkelunits afbouwen en inrichten. Het is een hele klus maar iedereen is trots en gedreven om er met elkaar een mooi winkelcentrum van te maken. In de media verschijnen regelmatige leuke verhalen:

www.gelderlander.nl/nijmegen/eerste-beelden-van-derde-mega-albert-heijn-in-nijmegen

www.gelderlander.nl/nijmegen/patisserie-strik-opent-nieuwe-vestiging-in-nijmegen-noord

Ondertussen wordt het voetgangersstraatje, het Oranje Marieplein en andere omliggende straten voorzien van definitieve bestrating, ingericht met straatmeubilair, wordt de fontein aangelegd en het winkelcentrum bereikbaar gemaakt voor winkelend publiek. 

Bezoekers, bewoners en winkelend publiek zullen nog even geduld moeten hebben. Maar op vrijdag 10 november is het zo ver: de Grand Opening van winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Save the date!

Wonen
De oplevering van de appartementen boven het winkelcentrum is ook bijna zo ver. De laatste hand wordt gelegd aan de binnenafwerking van de woningen en de bijbehorende parkeerdekken. Hoe mooi en lekker wonen het is, kun je in de modelwoning in gebouw Donk beleven. Bouwnummer 1 is elke woensdagmiddag op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via: hartvandewaalsprong.nl/modelwoning

Zou je wél in een appartement willen wonen maar komt de oplevering van Donk en Elft te snel? Of zoek je een ander type? Kijk dan eens naar gebouw Front in de 2de fase. De 10 verdiepingen tellende toren is het hoogste gebouw in Hart van de Waalsprong. In het prachtige gebouw komen verschillende groottes en variaties aan 3- en 4-kamer-appartementen. Zo zijn er woningen met een terras of een balkon, met één of meerdere badkamers. De groottes variëren van circa 67 tot maar liefst 140 m2. Voor ieder wat wils. Check of jouw droomappartement er tussen zit: hartvandewaalsprong.nl/aanbod/front

Niet in een appartement maar in een eengezinswoning wonen? Ook de bouw van de woningen in de 2de fase gaat hard. Onlangs is het hoogste punt van Het Gastenhuis gevierd. In Hosta is op een bijzonder leuke plek aan een gezellig pleintje nog een fijn en groot familiehuis te koop. En net om de hoek, met uitzicht op de watersingel en het groen, zijn twee stadsvilla’s in aanbouw en nog te koop. Fiets eens langs en misschien zie je jouw toekomstige huis gebouwd worden! Kijk voor de unieke ligging en info over de woningen op: hartvandewaalsprong.nl/aanbod/hosta
 
Extra leuk en voordelig: bij de aankoop van een woning of appartement in de tweede fase betaal je tot 1 december 2023 geen rente. En nu kopen, is rond de zomer van 2024 wonen! 
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632