8 april 2021
Geplaatst door Maartje

In de Aldi aan de Woenderskamp 101 in Lent zijn bijna 250 tekeningen opgehangen die door de kinderen van alle groepen van basisschool de Boomgaard in Lent en Basisschool Petrus Canisius in Nijmegen gemaakt zijn. Deze prachtige creaties zijn van maandag 12 april t/m vrijdag 23 april te bewonderen én te jureren. Doe je mee? Het winkelend publiek bij Aldi is namelijk de jury van de tekenwedstrijd. Bij het afrekenen krijgt iedereen daarvoor een 'stemsticker' die op hun favoriete tekening geplakt kan worden.

Om kinderen te betrekken bij de ontwikkeling van Hart van de Waalsprong én als toekomstige buren van de nieuwe St. Jozefschool in Hof van Holland heeft Rooskleurig-projectmanagement samen met de Aldi Lent en graffiti artist Joost Zwanenburg een creatieve tekenwedstrijd georganiseerd. Aan de hand van het thema: waar wordt jouw hart groter van? zijn de twee basisscholen de tekenwedstrijd aangegaan. Het thema refereert naar het groeiende hart van Nijmegen. Hart van de Waalsprong wil op deze manier graag de Waal omarmen en de verbinding leggen tussen de oevers van Noord en Zuid.

Hoe werkt de tekenwedstrijd?

De 40 tekeningen met de meeste stickers winnen en de gelukkige kinderen krijgen een graffiti workshop begeleid door Joost Zwanenburg. De workshops zullen gegeven worden op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei a.s. Tijdens de workshops zal het verhaal van Hart van de Waalsprong op de houten bouwschuttingen worden gespoten. Dit graffiti kunstwerk zal de aankomende tijd te zien zijn op de afzetting van het bouwterrein van Hart van de Waalsprong.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632